Reserveren

Maak een

Reservering

Online een tafel reserveren is gemakkelijk en duurt slechts enkele seconden.

Online Reserveren

Wij bieden een maximum aantal online reserveringen aan. Mocht er geen beschikbaarheid meer zijn neem dan gerust telefonisch contact met ons op om te kijken of er nog plek is. Na 17:00 sluit de online reservering en dienen alle reserveringen telefonisch te worden gedaan.

Telefonisch reserveren

We nemen reserveringen aan voor diner. Om een ​​reservering te maken kunt u ons bellen op 010-4141441 vanaf 14:00 van maandag en woensdag t/m zondag.

Groepsreserveringen

Om zowel voor u als onze gasten voldoende plaatsen en afstand te kunnen garanderen, worden groepsreserveringen vanaf 7 personen die online zijn gedaan handmatig goedgekeurd. Dit betekent dat het iets langer kan duren voordat u een reserveringsbevestiging per mail krijgt.

 

 

 

 

 

 

Private

Events

Wat uw evenement of feest ook is, wij zijn hier om uw speciale dag onvergetelijk te maken. De privé-dinerexperts van Hua Hin maakt voor u graag een feestelijke arrangementen op maat en zorgen ervoor dat gasten persoonlijk worden bediend tijdens hun maaltijd.

Voor gezelschappen vanaf 30 gasten hebben we de mogelijkheid voor privé verhuur. Mail ons via info@huahinrestaurant.nl of dien uw verzoek in via het contactformulier.

Beschikbaar voor max 40 gasten